Ben başka ülke vatandaşlarına destek verilsin mi dedim ? istanbul fatihte açlıktan ölmüş bir vatandaş allah rahmet eylesin . Kim bunun sorumlusu onu neden konuşmak yerine çarpıtıyorsun ? Bunun sorumlusu istanbul belediye başkanı ve fatih belediye başkanı ne ak partisi ne chp zerre umrumda değil? Millet aç tok bu farklı bir konu ile tartiislir. Kimse suriyelilere destek vermiyor kimse onlara bakalım da demiyor? Bu olay nerde oluyor ? istanbul hangi ilçesi fatih sorun bu kadar basit partizan olmaya gerek yok. Bu 2 belediye başkanı suçlu ama bunu konuşmak yerine suriyeliler suriyeliler diye konuyu örtmek at gözlüğü takmak gibi. Bana kalsa ben birtane suriyeli birtane başka milletten göçmen bu ülkede istemem . partizan yaklaşım ile a ist başında ekrem var ben chpliyim ona değinmeyeyim diğeri fatih belediyesi ak partide onu eş geceyim geçin bu işleri sorumlu iki başkandır bu olayda. Suriyeliler ve açlığı konuşmak istiyorsan başka konu açarsın orada fikirlerimi belirtirim ve düşüncemizin burada olduğu gibi hakkaniyeten yana olduğunu görürsün ama konu bir vatandaş ölmüş suçlular kim onu konuşmak gerek ? ibb başında binali yıldırım olsa acaba konuyu es gecermiydin hiç sanmam
Biri akp'li diğeri chp'li başkan olunca bunların kafa yanıyor. Eleştirsek mi, savunsak mı ne yapsak diye boşluğa düşüyorlar.