@GodLessTurtLe; Alkışlıyorum seni gerçekten insanlar her şeyi bilmek zorunda değil hele ki sordukları insanlara bakarsak çoğu anadolu insanı gençlere sorduğunda ise onlarında ilgi alanı olduğunu sanmıyorum ama video da 2 tane gördüm sanırım en genç öğrencilerimiz doğru cevap verdi onları da kutluyorum.
Hocam şöyle düşünüyorum ben, insanlar ilgi alanları dışında birşeyleri öğrenmek zorunda hissetmezler. Misal ben futbolla alakam yoktur, yazılışını dahi bilmem arkadaş der bana sağ beg aldı, bek beg her neyse, sorar bana nerede oynar sağ beg yada futbolda şu nedir diye sorar ben apışıp kalırım. Sonra bu adam benimle dalga geçebilir, bende ona yazılımsal birşey sorarım, oda ne diyon sen der bende ozaman onu ezerim. ADam yıllarını vermiş yüzlerce makale yazmış kitap çıkarmış fizikçi olmuş ki fizik diyoruz gerçekten zeki bir adam, futbolu bilemez eleştirirler
Bırakın insanları oldukları gibi kabul edin, bilemedi diye ezen insanlar ülkemizin cumhurbaşkanını düşünsün 4 yıllık diploması yok yada harward mezunu değil ama senin gibi akıllıların başında ülkeyi yönetiyor der geçeriz

Ben sinir oluyorum bu tür durumlara çünkü adam köyden gelmiş ona çiftçiliği sorsana sen neden rencide ediyorsun, video altındada dalga geçirtiyorsun. Gülmek eğlenmek güzel birşey ama o adamlardan birisi bizim ebeveynimizde olabilirdi. Kendi ailenden birine sorsalar böyle ülkece dalga geçseler acaba o insanlar ne hisseder, empati yapmak lazım ama ülkece biz insanları gömmeyi çok severiz...