Wacco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 saat önce 2 kız arkadaşımla kafede oturuyorduk yanımızdan eski sevgilisi geçtim daha sonra yanına 2 kişi alıp gelmiş beni kafeden zorla kolumdan tutup kaldırıp kuydu bi yere götürüp orda direkt olarak vurmaya başladılar birinde muşta vardı gözümün altına geldi ve yanağım açıldı ben bişey yapamadım kendimi korumaya çalıştım hastaneye gittik pansuman yapıldı ordanda karakola gidip ifade verdik dava açılcak muhtemelen kişilerin isimleri telefonları belli şimdi bu şahıslara ne olacak ? Beni zorla kaldırıp götürdükleri kamera kaydında var fakat darpın yok kızların ifadesi önemli dedi polis kızlarda benim ifademin aynısını verdi.
Hocam darp raporu mutlaka al. Şahitleri hepsini tek tek yaz. Hepsi bir güzel ceza alacak. Sonra hepsine 1.000 TL manevi tazminat aç. Toplam 3.000 TL alırsın. 3000 ceza davası avukatlık ücreti öderler, 3.000 tazminat davası ücreti öderler. 9.000 TL sokarsın. Yetmedi ilk cezaları ise hükmün açıklanması geri bırakılır daha önceden bekleyen cezaları varsa cezada alırlar. Burada önemli olan, hakaret ettiklerini, tehdit ettiklerini ve darp ettiklerini 3 ünüde belirtmenki cezaları artsın.



Son olarak avukatın yoksa ücretsiz avukat sağlarım. Ama senden ricam davadan vazgeçmemen. Ben bunlar gibi kaç kişiyi mum ettim inanamazsın.



Bu arada avukatlık ücreti tek hesapladım ama karşı tarafta muhtemelen avukat tutacak hadi onlarda 5.000 e anlaşsa. E üçüde vekalet verecek vekalet yoksa 500 de ona de. Yuvarlak 15.000 TL öderler. Bak bir daha yan gözle bakabiliyorlar mı başkasına.