ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Alexa global değeri doğru ancak Alexa ülke sıralaması yanlış. Zaten daha yeni açılan ve baclinki bu kadar az olan bir sitenin Alexa Türkiye sırasının 33 olması beni baya hayrete düşürmüştü. Amacım konunuzu batalamak veya insanların yanlış düşünmesine sebebiyet vermek değil ancak konunuzda başka bir siteden kaynaklı Alexa Türkiye Sıralaması yanlış verilmekte ve insanlar yanılmaktadır. https://www.alexa.com/siteinfo/ sayafından site adresinizi yazdıktan sonra alt tarafta Alexa Ülke Sıralamsından doğru sonucu görebilirsiniz.

Yorumumun başında da dediğim gibi amacım konunuzu baltalamak değil. Zaten sorunun sizden kaynaklı olmaıdğını ve kasıtlı yapmadığınızı biliyorum. Konuda doğru alexa verilerini verirseniz tüm yorumlarımı sileceğim. İyi satışlar dilerim.
Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum,art niyetinizin olmadığını biliyorum mesajlar kalabilir hocam. Yeni açılan bir Site daha 2 Aylık zaten görsele bakan arkadaş 33 Değilde 33 K olduğunu zaten anlayacaktır diye düşünüyorum. Mesajlar kalsın diğer arkadaşlarımızda böyle düşünürler ise onlara yanıt olmuş olur.