Uzun zamandır global firmalarda yaşadığımız sorunları paylaştık ve aynı gün, aynı saatler içinde çok hızlı olarak sorunları giderdiler muhteşem bir hizmet, samimi ve kurumsal yapıdalar bu sebeple ile teşekkürü borç biliriz artık kendileri resmi çözüm ortağımızdır.
Teşekkürler
@odeaweb;
@Sonyazilim; yakınen tanıdığım bir firmadır. R10'un en titiz çalışan firmalarından birisidir.
@Sonyazilim; öneriyorsa ve beğendiyse çalışmakta fayda vardır
@odeaweb; Cok iyi bir firmadir kac kez mesaj attiysam da bana cok anlayisli destek verdiler kesinlikle gecistirmediler saglam bir firma
Bende sunucu hizmeti aldım. Sabırla tüm eksikleri gideren ve tüm sorularıma olabildiğince kurumsal dönüşler yapan
@odeaweb;e bende teşekkür ediyorum 👍
Odeaweb gayet iyi firma ama ben hizmet alırken vds paketlerinde zaman zaman kesinti oluyordu ve instaflyı tekrar ayarlamak zorunda kalıyordum. Bunun dışında gayet iyi bir firma olduklarını düşünüyorum.
Güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız. Değerli müşterilerimiz için elimizden gelen her türlü desteği hizmet kullanımı boyunca sağlamakta kararlıyız. Şu an stabil kesintisiz olarak hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.