dlkcspt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bundan 10 ay kadar önce https://www.r10.net/site-satisi/1954...ns-sitesi.html konusunda satmayı düşündüğüm ve sonrasında satışı iptal ettiğim finans sitesi tekrar satılıktır. Sitedeki ilerleme her iki ilandaki açıklamalar irdelendiğinde daha net görülecektir. Detaylar aşağıda yer almaktadır.

Site Adı : Niyetinin Ciddi olduğunu düşündüğüm arkadaşlarla yüzyüze paylaşılacaktır. Bu konuda maalesef taviz vermeyi düşünmüyorum. İçerisinde kredi kelimesi vardır. Alan adının .com .net ve .org uzantıları da bendedir. Bu uzantılar da alacak kişiye teslim edilecek olup, fiyata dahildir. Site marka olma yolunda da hızla ilerlemektedir. Ayrıca alan adı ilk olarak benim tarafımdan alınmıştır, geçmişi yoktur, yani geçmişinde bir olumsuz bir durum yoktur.

Site Yaşı : 2 yıl 7ay

Site Kategorisi : Finans

Fiyat : 160 Bin TL 130 Bin TL

Site Hit Bilgisi : Günlük 8 K civarı (bazı günler, hafta sonu, resmi tatil, vs + - %10 değişebilir)

Site Hit Kaynağı : % 99 Organic Search 'dür. Sosyal medya yoktur. Bugüne kadar da kendi sayfasından paylaşımlar dışında ilave olarak sosyal medyadan hit çekme gayretine dahi girilmemiştir.

Site Gelir Bilgisi : Son 6 aylık gelir bilgisi -

Temmuz : 670 TL + 625 Dolar
Ağustos : 3174 TL + 292 Dolar
Eylül : 5.048 TL
Ekim: 5.656 TL
Kasım : 6.852 TL
Aralık : 5.586 TL
Hosting Dahil mi : Değildir.

Yazılım : Wordpress 'tir. Lisanslı ve premium tema kullanılmaktadır.

Backlink : Bugüne kadar sadece ve sadece 1 adet backlink satın alınmıştır !

İçerisindeki Makale Sayısı : 881 'dir. Makalelerin her biri özgündür. Ve son 1 ay içerisinde % 70 'i elden geçmiş, güncellenmiştir, geçmeye de devam edecektir.

Alexa : Global - 25X.XXX / Yerel - 4.2XX

Bahsettiğim gibi sitem bundan 10 ay kadar önce aylık geliri 2.000 TL iken satışa çıkmıştı. Bir kaç arkadaşla satışa yaklaşmıştık ancak sonuçlandıramadık. Şu an aylık 5.000 TL ve üzerinde gelirler elde ediyor. Eminim daha da iyi rakamlara ulaşacak. Bir önceki ilanımda da söylediğim gibi eğer satılmazsa hiç sorun değil, aylık 5.000 5.000 almaya devam ederim. Ölü teklif verecek arkadaşlardan ricam hiç yazma gayretine girmesin.

Bir de şu site adresi isteyecek arkadaşlarımıza şimdiden söylüyorum. Bir önceki konuda da bu yönde problemler oldu. Site adresi sadece yüzyüze Bursa iline gelebilecek kişilere verilecektir. Satış sonrasında da kişinin yol masrafları tarafımca karşılanacaktır. İşine gelen yazar, gelmeyen yazmaz. Lütfen bu konuda da baltalama olayına girmeyelim. En kötü misafirim olursunuz ağırlarız. Alan adı paylaşmak istemeyişimizin sebebi de maalesef bazı kişilerin alan adını alıp kötü niyetle bir takım işlere girişmeleridir. Bu konu tecrübeyle sabittir. Kesinlikle bu konuda tavizim yoktur. İlgili kişi yukarı özellikleri yazılı, aylık 5 k geliri olan bir finans sitesi alacaktır. Ciddi alıcı için önemli kısmı zaten bu değil midir ? Alan adının nereye kadar önemi vardır ki ?

Neden satıyorum ? Finans / yatırım dünyasındaki işlemlerim, yatırımlarım nedeniyle buraya ağırlık vermeyi düşünüyorum. Adsense geliri sektöründen artık ayrılmayı düşünüyorum. Bir kaç web sitem daha bulunuyor. Sırasıyla bunların da satışını düşünüyorum. Ticaret konusunda kafasında soru işareti olanlar için referanslar sunabilirim. Hiç merak etmeyin tertemiz bir ticaret olacak. Dilerseniz ve varsa avukatınızla avukatım da muhatap olabilir. Alıcı kişinin bu konularda içinin müsterih olmasını rica ediyorum.

Bir önceki ilanımdaki gibi yine belirteyim, satılık çöp malım yok, satılmazsa en kötü 5 k 5 k almaya devam ederim inşallah. Becerebilir ve yapabilirsek geliri 10 k olunca yeni bir ilan açarız inşallah.

Eleştiriye açığım, ancak terbiye ve saygı kuralları sınırlarında yapılması halinde.

Tüm arkadaşlarıma saygılar sunuyorum, alacak kişinin de şimdiden hayrını görmesini diliyorum, göreceğine de inanıyorum.

EDİT : Fiyatta son bir indirim daha yaptım. 140 Bin TL ye bir arkadaşla anlaştık ancak kredisi onaylanmadığı için problem yaşadık, satış kaldığı yerden devam ediyor.
140 Bin TL ye anlaştığımız arkadaşın kredisi onaylanmadığı için satışı gerçekleştiremedik. Satış halen aktif. Lütfen açıklamaları okuyalım.