1.5 k hesap kapanmış ama hala trafik alıyorum. 1 hafta aradan sonra siteyi dün itibari ile tekrar yayına verdim. Halen trafik geliyor. Şahsi hesabımdan bir kaç pin paylaşmıştım. Onları kontrol ettiğimde linkler slinmemiş olduğunu fark ettim. Yani hesabı kapamış ama repin edilen pinler hala trafik çekiyor. Bir zaman sonra onlarda silinir mi? Yoksa trafik devam edermi bilmiyorum. Durumu yine buradan paylaşmaya çalışacağım. Cevap verdiğin için teşekkürler. Bu arada İtiraz etmeyeceğim. Diğer subları tehlikeye atmak istemiyorum.
Kapanan hesaplardan (domain ban degil) 10 aydır (banlandigi zamandan beri) hit aldığım siteler var. Hatta aktif hesaplara göre daha düzenli bir hit geliyor. Hicbir zamanda azalmadı. Domain ban yemediği için tekrar başka bir hesaba bağlanip devam edilebilir. Ancak hit iyi ve gelir bırakıyorsa o domaini asla 2.kez baglamam ve önermem. Sadece oturmamış bir hesap yani repin almamışsa (hesap banladigi icin hit sadece repinlerden gelecek) tekrar başka hesaba bağlayıp devam ederim.