selamigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen can sıkıcı durumlar olsa da o kadar da kötü değildir ya orda çalıştığım için biliyorum.
Hala müşteriyseniz ve bir sorununuz var ise özelden yazabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.
Şuan yaşadığımız en büyük sorundan bahsedeyimmi hocam
Siparişi kargoya gönder yapıyoruz ve daha sonra api ile kargoya verildi yapılıyor sipariş süreci, sipariş müşteriye ulaşıyor ve müşteri ürünü iade ediyor ürün bize geldiğinde sipariş sürecini iade edilecek yapıyoruz ve bu arada 4-5 gün geçmiş oluyor ( 2 gün müşteriye ulaşması 1 günde müşteride kalması 2 günde geri gelmesi toplamda en az 5 gün ) ve bi bakmışız müşteriden şikayet geliyor iadem neden yapılmadı diye, siparişe bakıyoruz süreç teslim edildi olmuş tam 6 gün sonra ve biz de iade edilecek sürecinde olmadığından müşterinin iadesini yapmıyoruz, ee müşteride bekliyor 2-3 hafta artık iade gelmeyince arayıp ağzına geleni söylüyor çünki 3 hafta geçmiş, destek talebi atıyorum diyolarki sorun bizde değil kargo ile görüşün, *** olum benim self servisimde ürün 1 hafta önce teslim edilmiş sen ise şimdi teslim edildi yapıyorsun ve benim işlerimi alt üst ediyorsun, kaç gündür 1-2 aylık geriye dönük olarak tüm siparişlerin loglarını tek tek kontrol ediyorum müşteri bana gelmeden ben müşteriye ulaşayım iadesi değişimi neyse yapayım diye, 23.12.2019 da destek talebim var ve hala talep açıkkkk.
DAHA YAZSAM VARYA NE SORUNLAR VAR NE SORUNLAARR