Hocam Yanlış anla mayında Saçmalamış sınız. Zaten Arkadaşın canı sıktın buraya konu açmış iş bulamazsa niye intihar etsin. neden karısı boşasın. Kendi korkularınızı yansıtmayın böyle ve işsizim demeyin ticaret geçmişine baktım. hatırı sayılır geçmişiniz var. Ayrıca iş sadece sabit yerden gelen para değildir. ben üniversite okumadım. liseden sonra full frelancer olarak çalışmayayım. hani giderseniz seri ilanlar sayfasına işisiziz diyebilirsiniz ama böyle r10 gibi platformlar daysanız zaten iş bitirecek adam olduğunuz için buradasınız diye düşünüyorum. Söylediklerimi yanlış anlamayın.
Saçmalamakla alakası yok.Türkiye'nin gerçeklerinden bahsettim ben.Ben kendi hayatımı anlattım.Kaldı ki adam daha benden en az 10 yaş daha genç.Bu yaşta iş bulamayan bir insan niye hayatına son versin.Peki kızın evine gittin webmasterim dedin karşı taraf sana kızını verecek mi sanıyorsunuz bu işler bu kadar kolay değil.Kız arkadaşımın dediği laf aynen şu ; İstersen 5 tane evin olsun sabit işin yoksa senden ayrılırım dedi.İşten çıkarıldım ayrıldı benden.Bu zamanda birçok kız böyle düşünüyor.Ben arkadaşın içini karartmak adına söylemedim hayatın gerçekleri bunlar.