Merhabalar,
Olayı kısaca özetleyerek sizi de sıkmadan;
Özgün içerikler ürettiğim mobil oyun kanalım mevcut global bir kanal, bugün özgün olarak 4000 saati ve 1000 aboneyi geçmiş bulunmakta.
Para kazanma için başvuru yaptım, adsense kısmında kendi ev adresimi verdim.
Sizin zaten adsense'iz mevcut dedi ve para kazanmam kapatıldı.
3 yıl önce, para kazanması açık özgün bir kanalımı forumdan bir arkadaşa sattım ve kendisi spam yapıp hesabı kapatıldı büyük ihtimal.
Şimdi şöyle bi sorunum mevcut lütfen yardım edin, tüm emeklerim yanabilir gözlerim dahi doldu şuan.
3 yıl önce özgün kanal yapıp, sattığım arkadaş spamcı olduğu için, aynı adsense adresi ve aynı pc olarak algılayıp bi sorun olmuş olabilir.
'Para kazanma özelliğine uygun değilsiniz
Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı'na katılmaya uygun değil. Ek bilgi için lütfen
Yardım Merkezi sayfasını inceleyin''
Lütfen yardım edin günlük 90k özgün izlenmem mevcut, 500k izlenme para kazanmadan boşa gitti diye üzülürken, komple gittim lütfen yol gösterin, yardımcı olun bu olayı aşabilirsem, yardımcı olan arkadaşa vefa borcumu en içten şekilde ödemek isterim.
En Güncel:
ikinci adsense hesabımı buldum ve kapadım.
Adsense e giriş yaptığımda şunu görüyorum:
kanaladıyazıyor@gmail.com ile ilişkilendirilmiş bir AdSense hesabınız zaten var.
Bu işlem genellikle birkaç gün sürer, ancak bazı durumlarda bu süre 2 haftaya kadar çıkabilir. Her şey hazır olduğunda sizi bilgilendireceğiz. Sonrasında, sitenize reklam yerleştirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.