Asus dsl ac 51 kullanıyorum mükemmel bir modem. 1 yıl oldu alalı 4 5 defa güncelleme geldi hala daha devam ediyor. Tavsiye ederim
Yorumlara baktım, kötü diyen yok gibi. Ama 340 küsur fiyat çok fazla bana.. İkinci eline de bakarım bir şekilde.
ASUS DSL-N16 Ebeveyn Kontrol Destekli-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
258,62 TL (Uzun ömürlü ve ASUS kalitesiyle TP-LINK Eşdeğer özelliklerde alternatif tavsiye ederim)
TP-LINK TD-W9970 300Mbps Fiber Modem/Router,EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü, VDSL, ADSL2+, USB port
276,32 TL (Fiyat önemli değil uzun yıllar sorunsuz kullanayım dersen Gelişmiş Özelliklerle Bunu tavsiye ederim)
Tenda V300 4Port WiFi-N 300Mbps VDSL Modem
208,06 TL (Fiyat Olarak uygun F/P ürünü olsun dersen bunu önerebilirim)
Fiyatlar Hepsiburada güncel fiyatlarıdır marka modellere göre girip 2.el sitelerinde sana yakın ikamet eden satıcılarda aynı ürünleri bulup uygun fiyatada bakabilirsin ama kesinlikle bunlardan birini almanı tavsiye ederim uzun süre modemle ilgili başın ağrımaz ve sorun yaşamazsın kafanda rahat olur her türlü NET sorununda modemi elemiş olursun...
Tenda ve TPlink almam sanırım çünkü iyi yorumlar okumuyorum bu marka modemler hususunda, elinize sağlık incelerim