Bu kısım aslında yardım toplama, bağış vb değil, Direk ihtiyaç sahibine ulaşmak için yapılan bir alan. Telefon ile ulaşarak bizzat yanına giderek yardımda bulunabilirsiniz. Sıkıntısı olan kardeşlerimiz yazabilir düşüncesi ile yapıldı.. Konuyu daha detaylı araştıracağım
Öncelikle herkesin düşüncelerine önem verdiğimi bilmenizi isterim. Şu an site beta yayını olduğundan eksiklikleri ve tespitleri yapıyorum.
1)
Sesini Duyur : Aslında bu kısım yardım toplama amaçlı değil fakat suistimale açık olduğu için sadece engelli kardeşlerimizin toplumsal sorunlarına ve fikirlerine yönelik mesaj yazabileceği bir alan olarak değiştirilmiştir. (Yardım ve bağış gibi mesajlar yayınlanmayacaktır)
@Coskun;
@Instructor;
2) Tüm engelli kardeşlerimizin sorunu hepimizin sorunu bunun için emin olabilirsiniz birçok engelli kardeşler ile beraber hareket etmeye çalışıyorum. Birebir yakınımda engelliler arkadaşların fikirlerini, engelli platformlarında arkadaşlarımızın fikirlerini ve bir dernek ile beraber fikir alışverişi sağlıyorum. .. Fakat beta yayınız herkesin fikri önemli.. Yapmak istediklerimiz çok şey var fakat bireysel mücadele ediyorum.
@Hussein;
3) Forum önerisi gerçekten çok önümüze geldi, biz farklı hizmet vermek istiyoruz..
Örnek vermek gerekirse ; Gönüllü üye olan kişi; bulunduğu şehirde bir engelli kardeşimizi haftada bir gezdirmek mutlu etmek ihtiyaçlarını dinlemek ve onu gerçekten dikkate alan birilerinin olmasını sağlamak..
Kullanılmayan ikinci el eşyaları direk engelli üye olan ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak vb.. birçok şey aklımızda
@Pikselizasyon;
4) Öncelikle bu yaklaşımınızla çok mutlu oldum. Üyelik vb işlemlerde sizden destek alabiliriz çok teşekkür ederim.
@VolkanDobriceli;
5) Php yazılım konusunda her daim ihtiyacımız var. Ben bireysel olmak yerine herkesin bir katkısı ile güzel birşey bir proje çıkmasından yanayım. Soru-cevap modülümüz eksik bu konuda destek olursanız çok mutlu oluruz. (Engelli kardeşlerimizin hakları ve toplumsal sorunları hakkında soru ve cevap alabileceği bir modüle ihtiyacımız var.
@Nuvem;
6) Evet iş konusunda çok haklısınız, akşam bir engelli kardeşimle görüştüm 26 yaşında engelli durumu var ve iş bulamıyor.. Buna çözüm öneriniz varmıdır? Ne yapabiliriz nasıl hareket edebiliriz..?
@selcuksofta;
Herkesin düşünceleri önemli; tabi ki herkesin katkısı da önemli.. Her türlü olumlu olumsuz fikirlere, önerilere, çözümlere açığım..
Umarım zamanla daha iyi olur düşüncesindeyim.