Projede yer alan arkadaşlarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum ***Fikir ve destek konusunda her daim yanımda olan :
@memati08; *** ***Domain alımında ve projeme inancından dolayı :
@AfMeSu;
*** ***Hosting konusunda sorularımıza usanmadan cevap veren :
@Bartuc;
*** *** Kodlama kısmında her türlü sabrı gösteren kardeşime
: @IBRA; ve Forum dışından Ünal KAÇAR kardeşime
*** *** Logo konusunda elinden geleni yapan :
@Soragami; *** *** Makale konusunda anlayışlı ve işini ehli ile yapan :
@oguztr; *** *** Seo konusunda sorularımızı cevapsız bırakmayan:
@ayhankaraman; *** *** Yönetim ile usanmadan grafik (logo) konusunda bana yardımcı olmaya çalışan
@ersadwork; *** *** Tüm R10 Ailesine ve bu güzel ailenin başındaki yöneticilere ve temsilen:
@Coskun; *** TEŞEKKÜRLER
Kişisel bütçemin bitmesi nedeniyle bazı eksikliklerimiz kaldı;
Bu konuda destek olmak isteyen arkadaşlarımız var ise özel mesaj yolu ile irtibat kurabilir.
EKSIKLIKLERIMIZ
1) Video işinden anlayan arkadaşlarımız varsa; Tanıtım video eksiğimiz mevcuttur, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. (Bir firma ile irtibat kurmaya çalıştımbeğendiğimiz bir video var paylaşım izni istedik fakat dönüş olmadı)
2) Sosyal medya hesaplarımız kullanıcı kitlemiz azdır ; Organik takipci desteklerinizi bekliyoruz.
3) Soru-cevap modülümüz eksiktir. Bu konu hakkında yardımcı olacak php coder ihtiyacımız mevcuttur. (Engelli kardeşlerimizin yazabileceği ve bilgili arkadaşlarımızın cevap verebileceği bir platform)
4) Engelime Dokunma modülü için İOS ve Android Uygulama ihtiyacımız vardır, desteklerinizi bekliyoruz.
UMARIM PROJEMIZIN BİR NEBZE OLSUN ENGELLI KARDEŞLERİMİZE BİR FAYDASI OLUR.