Bir arkadaş altta yorumlarda bu konuda bir şeyler söylemiş bakabilirsiniz.
Söylediklerimiz tamamen aynı mantık kabul ediyorum

Örnekler farklı sadece.
Hocam siz dediğim gibi ben minimum olarak düşündüm bu dediğiniz fiyatları inan hayal bile edemiyorum olursa çok sıkıntı.
Ben projeye ve araca bir şey söylemiyorum aslında beğendiğim hele ki togg yönetimini başarılı buluyorum.

Hocam zaten olayı anlıyorsunuz cevap vermek yerine sizin yorumu alıntıladım ki baştaki arkadaş okuyabilsin
Yerlilik konusunda takılmayın. Nasa'da çalışan Türk yazılımcılar var

Şimdi Nasaya kendi içinde yerli değil diyebilir miyiz ? Yani aracı kimin yaptığı daha önemli aslında. Gönül ister ki her şey organik olsun.
Hocam olay doğru ama yanlış yerden bakıyorsunuz ? Neden mi ? Haksız rekabet derken 100 bin TL'lik aracın Türkiye'de 500 K olması hakkız bir rekabet değil mi ? Zaten haksız olan bir rekabet üzerinden işlem yapılması da cabası olur.
Hocam ben minium olarak aldım, gerisini siz düşünün.
Düşüncene sayı duyuyorum. Sana 1.sınıf mantığında bir şey söleyeceğim? Madem Amerika düşündüğümüz gibi değil ve kötü diyebileceğimiz durumda

Bu izlediğin youtuberlar neden hayla Amerika'da ? Neden buraya gelmiyorlar ? Evet şahsen yaşamadım ama gittiğimi söleyebilirim ki gördüklerim çok başkaydı

Burada insan muamelesi görmediğini sadece kabuğundan sıyrıldığında anlıyorsunuz. Size bir şey demiyorum ve saygı duyuyorum kendinizce sonuna kadar haklısınız.