digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kardeşim bu kadar insafsız olunmaz. Geleceğini planla ne demek? 17-18 yaşında neyi planlayacak, bu adamlar çocuk zaten. Anasını Babasını da eğitmemiş bu devlet, onlar da çocuklarına rehberlik edemiyorlar. Senin hükümetin insanların geleceğini planlamadan üniversite açsın her yere, sonra sen 18 yaşındaki ergenlere geleceğini planla, yoksa bulaşıkçılık yapmaya katlan diyorsun. Bu kadar vicdansız olunmaz gerçekten. Bir siyasi görüşü savunmak için her hatasına da kılıf aranmaz.

Benim kargocum otomotiv mühendisi. Şaka değil. Benden kargo almaya gelen 2 kargocum var. Biri işletme mezunu diğeri OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ. Senin devletin OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ eğitimi vermek için para harcadığı adamı vasıfsız bir kargoculukta istihdam edecek sistem kuruyor ve bu seni rahatsız etmiyor. Ve sen kişisel planlamadan bahsediyorsun. Bu çocukla konuştum ailesinin durumu falan da iyi değil. Ama çizimi harika, sadece teknik çizimi değil, çocuk hiç resim eğitimi almamış kara kalem muhteşem şeyler çiziyor. Hem ressam hem mühendis hem teknik çizimde SOLİD'de iyi. Ve bu çocuğa paket taşıtan bir sistemi savunuyorsun.
Tabrik ediyorum...
Isın ıcınden çıkmadığınız ıcın her seyı hukumete yukleme polıtıkasının esırı oluyorsunuz sonra ulke neden gelısmıyor
yazdım sıldım yazdım sıldım Sıstemın kendısı sıkıntılı