moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pekı eleştırınızın karşılını alabıldınız mı ornek verıyosunuz yaa hanı 10 bn kısı atıldı yenı alınan beledıyelerde dığer yandan ıssızlık arttı yaygarasıda yapılıyor ne tezat bı durum dımı 10 bn kısı ortalama 5er kısılık aıleler olsalar 50.000 kısı bır nufus çıkıyor ortaya.gelelım konuya sızın anlamadığını hukumet yol ulaşım unıverste yapar sen burda okursun veya okumazsın senın kararın bırde okurken geleceğını dusunursun ben okuyorum ama yarın mezun olduğumda ne olucam dıye de nerdee herkes memur olma derdıne dusmus okurken en basıt bolumler seçılmıs ustte arkadars yazmıs ekmek bolumu dıye kımse o tur bolumlerı tercıh etmek yerıne ılk okulda kapıldımız turkçe oğretmenı olucam öğretmenım algısına kapılmıs mezun oldukdan sonra aşırı kontenjan fazlalığındna ıssız kalmıs bu sorun ınsanın kendısınde sen okurken bır heves ıle baslıyosun ama geleceğı dusunmuyor planlamıyorsun en buyuk sorun da burda baslıyor.Her alanda bu boyledır insaatta amele fırında çırak lokantada komı.....ws geleceğını planla kı zamanı geldığınde ıstemedığın durumlarla karşılaşmıyasın.
herkese ıyı forumlar
Ya kardeşim bu kadar insafsız olunmaz. Geleceğini planla ne demek? 17-18 yaşında neyi planlayacak, bu adamlar çocuk zaten. Anasını Babasını da eğitmemiş bu devlet, onlar da çocuklarına rehberlik edemiyorlar. Senin hükümetin insanların geleceğini planlamadan üniversite açsın her yere, sonra sen 18 yaşındaki ergenlere geleceğini planla, yoksa bulaşıkçılık yapmaya katlan diyorsun. Bu kadar vicdansız olunmaz gerçekten. Bir siyasi görüşü savunmak için her hatasına da kılıf aranmaz.

Benim kargocum otomotiv mühendisi. Şaka değil. Benden kargo almaya gelen 2 kargocum var. Biri işletme mezunu diğeri OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ. Senin devletin OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ eğitimi vermek için para harcadığı adamı vasıfsız bir kargoculukta istihdam edecek sistem kuruyor ve bu seni rahatsız etmiyor. Ve sen kişisel planlamadan bahsediyorsun. Bu çocukla konuştum ailesinin durumu falan da iyi değil. Ama çizimi harika, sadece teknik çizimi değil, çocuk hiç resim eğitimi almamış kara kalem muhteşem şeyler çiziyor. Hem ressam hem mühendis hem teknik çizimde SOLİD'de iyi. Ve bu çocuğa paket taşıtan bir sistemi savunuyorsun.
Tabrik ediyorum...