Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda bir “nick değiştirme hakkı” kartı satışı olacak. nick değiştirme R10 gibi ciddi boyutta bir sql(veritabanı) için çok kritik.

çünkü yazıştıgınız binlerce kişi, pm gelen, giden, itrader, log, konular, mesajlar heryerde nickler geçiyor. bunu tek tek yoğun olmayan saatlerde manuel yapmak gerek. Bugün nick değiştirme kartını profillerden alınabilir hale getiririz.
Bugün aldığım en güzel haber bu. Uzun zamandır bekliyorum bu nick değiştirmeyi. Kurumsal üyelikte var ama hem pahalı hem de kurumsal olmayan bireysel üyeler kurumsal üye olmak istemiyor. Fiyatı da uygun olursa buradan R10'a güzel gelir kolu olur. Dediğiniz gibi kart şeklinde alınır. Sonra kullanıcılar istediği kullanıcı adını yazar ve onay kuyruğuna düşer. Yönetim panelinde de sırayla manuel şekilde veritabanına sıkıntı olmayacak şekilde bu değişiklik yapılır. Fiyat olarak 200-300 TL bandı uygun olacağını düşünüyorum. Fazla ucuz olursa da herkes yapar bu olmaz. Gerçekten ciddi değişiklik düşünenler bu fiyatı verir. Ayrıca şartta koşulabilir. Herkese değil de belli şartları karşılayanlara bu değişiklik hakkı tanımlanabilir. Örneğin; minimum üyelik yaşı 1 yıl olanlar, forumda en son girişinden bir önceki giriş tarihine bakılır. Uzun bir süre girmeyip sonra giriş yapıp hemen üyelik değişikliği satın alamasın. Ek olarak minimum konu veya mesaj sayısı da eklenebilir ama buna o kadar da gerek yok. Teşekkürler @Coskun; hocam

Bir de forumda minimum kullanıcı karakteri 2den başlasa iyi olurdu. Mesela kullanıcı adı ay, ak, al, ağ gibi bunu isim kısaltması olarak düşünün Ahmet kartal = ak diye