Öncelikle geçmiş olsun.
Çok ağrılı, sancılı ve zor bir süreçtir. Üç kez yaşadım.
Kesinlikle ÖZELLİKLE de bir metal ile sakın delmeyin, iltihabı akıtayım diye uğraşmayın, kurcalamayın.
Bir baş soğanı yıkamadan, kesmeden öylece düşük ateşte yanan ocağın üzerine koyun bi on dakika ateşte çevirin. Sonra ateşten alın ve püsküllü kısmının olduğu yerden parmağınızın gireceği genişlikte kesin. Çok soğutmayın çok ta sıcak olup parmağınızı haşlamasın. Ikıktan biraz sıcak olsun. Kestiğiniz yerden rahatsız olan parmağınız girecek kadar oyun ama çok boşaltmayın. Tam olarak parmağınız girsin. Oynamaması için de bir bez yardımıyla sarın sabitleyin.
Bunu akşamdan yapar sabaha kadar bekletirseniz Allah ın izniyle şifa olur. İki kez aynı parmağımda bir kez farklı parmağımda toplamda üç kez oldum. Doktor bile bir şey yapmadı.
Rabbimin Şafi adıyla yarattığı her bir nimetin ayrı ayrı faydaları var. Birisi vesile oldu ve bu şekilde yaptım.
Sabaha kalktığımda iltihabı vakumlayıp çekti aldı.
İlginçtir, yeni oluşuyorsa tazesiyle ilk başta zor etki ediyor. İlerlemiş durumdaysa sabaha kadar ZONK ZONK zonkluyor. İltihap boşaldıktan sonra ılık su ve tez bir bez ile temizleyin. Eğer boşalmamışsa çıkarın akşam tekrar yeni bir soğanla aynı şekilde yapın. Sabah çok etki ettiğini görmedim. Muhtemelen vücut hareket ettiği ve uyanık olduğu için diye düşünüyorum. Ama üçünde de akşamdan sarıp sabaha kalktığımda oh mis. Dünyalar benim olmuştu.
Ağrılı bir süreç olduğu için hatta o ağrı dirseğe kadar vuran bir rahatsızlık. Rabbim sabır ve acil şifalar versin.
Allah şifa versin inşallah
Korkulacak birşey yok. Azcık sabır ve arkadaşımızın çok güzel anlattığı şekilde yaklaşın. Bizim büyükler hep böyle yapardı.