medyamio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mutlaka 80-150 bin arası beklemek yanlış olur.

Özellikle Doğan kabak'ın videosunu izlediğim de arabanın dizaynı, vaad edilen özellikleri vs. herşeyi mükemmel gözüküyor.

Benim 2008 model arabam var şuan da TR piyasası 90-130 bin TL arası.

Çıkaracağımız araba da rahat 300 bin tl olacağını düşünüyorum. Fakat bu özelliklerde farklı bir marka araba almaya çalışırsanız 800-900 Bin en az gözden çıkarmanız gerekmektedir.

Bunuda göz ardına atmayın.

Zaten yaşam seviyesi refah olanların binebileceği bir araba.

Ben bu arabanın hayalini kurmuyorum mesela hiçbir zaman da teslanın da hayalini kurmadım. Etim belli budum belli
Hocam 1 Milyon TL'lik araçların asıl fiyatı malesef 320 Bin TL. Arabanın asıl fiyatından çok vergi ödüyoruz malesef. Şuan ki kur durumunu hiç söylemek istemiyorum o çok ayrı bir etken. Yerli araç denilince akla uygun fiyat gelir aklımıza benim bildiğim. Yerli Araçlar'dan ÖTV alınmayacağını söylediler. Ötv'siz bu kadar yüksek fiyat anlam veremedim. %100 Yerli denilen bir araç için bence çok yüksek rakamlar biçilmiş. 1 Milyon TL'lik araçla yerli arabayı karşılaştırmak hiç doğru olmaz. İthal ve Yerli araçlardan hiç vergi almayın bakalım yerli mi çok satılacak yoksa ithal mi? Ben yerli arabayı sonuna kadar savunuyorum ama bu söylenen fiyatları kesinlikle savunmuyorum. Avrupa'da insanlar lüks sıfır araçlara 40 50 bin euro verip biniyorlar.