Sabah 04:00 konuyu açma nedenimi açıklıyorum. 3 yaşında ellerinizden öper benim oğlan telefon bağımlısı oldu. Eşimin elinde göre göre vermeyince triplere giriyor.. Çok aşırı bir stres var, kafasını duvarlara vurup kendini yerlere atıyor. Diğer kardeşleriyle oynamıyor evin bir odası abartısız belirtiyorum oyun çadırından tutun uzaktan kumandalı helikopterine lego setlerine yani 2 dükkan açarsınız.
Asıl konuya geliyorum yatakta bir telefon geldi uyandım tekrar kapadım gözlerimi odanın kapısı açıldı. Usulca benim telefonumu alıp parmağımı sensörü açıp telefonun kilidini açıp kapıp gidiyor. Her sabah telefondan neden salonda çıkıyor anladım şimdi bu yaşta böyle bir zeka beni deli ediyor. Yaptığı ise, youtube da bir dozer kepçe kamyon iş makinaıs videoları izleyip gülüyor. İş makinaları dahi var

elinden aldım yatırdım tekrar ama şu anda küs bana, kafayı duvarlara vurup ortalığı ayağa kaldırdı.
2-3 yaş sendromu deniliyormuş internette. Araştırdım ama çoğu seo için yazılmış. Tecrübe sahibi babalar bu oğlanı bu telefondan nasıl uzak tutarım