Her ne kadar da yıllık hedefler belirleyip onları gerçekleştirme durumumuz az olsa da hedeflerimizi başkalarıyla paylaşınca o hedefleri gerçekleştirme durumumuz daha da artıyor. Bu nedenle bu konuyu burada açmak istedim. Allah'ın izni ile de yapmak istediğim bir kaç konuyu hedef olarak belirledim ve bunları sene sonunda tekrar bu konu altında paylaşmayı düşünüyorum. Buraya verilmiş bir söz olarak da beni daha çok hedeflerime yaklaştıracağını düşünüyorum.
2020 İçin Hedeflerim :
Adsense : Adsense ile Türkçe ve İngilizce siteler oluşturup aylık minimum 500 TL gelirli siteler hedefliyorum.
Sağlık-Beslenme : Beslenme konusunda belirli bir düzen yemek yeme alışkanlığı edinip, performans ve zihin sağlığı için koşu sporunu alışkanlık haline getireceğim. Hedefim %15-18 Yağ Oranı ve 65 Kilo
Kitap : Her hafta 1 kitap okuyup Yılı 50-52 Kitap arasında kapatacağım
Aile : Aile ile daha sağlıklı bir ilişki kurup,onlara maddi veya manevi olarak desteklerimi sürdüreceğim.
Birikim- Borç : Her üniversite mezunu gibi benim de kredi borcum ve kredi kartları borcum var. Bunların genelini kapatıp en az 10.000 TL nakit ile artıya geçeceğim.
Yurt Dışı : En az 4 Ülke Gezmeyi hedefliyorum. Hollanda, Amerika, Singapor, İngiltere.

Çok konuda hedef belirlemek sağlıklı olmayabilir ancak sürenin 1 yıl olacağı için paralel olarak ilerletebilecek hedefler olduğunu düşünüyorum. Hedefleri küçük parçalar haline getirip ve alışkanlıklar halinde ilerlemek hedeflere ulaşmamı kolaylaştıracaktır. Günlük, Haftalık, Aylık ve 3 Aylık hedefleri belirleyip bunları buradaki to-do uygulamasından takip edip ilerleyeceğim.
Sizin de bu konuda tecrübeleriniz ve fikirleriniz varsa dinlemek isterim ayrıca siz de benim dediğim gibi 2020 Yılı Benim Yılım Olacak! diyorsanız hedeflerinizi küçük veya büyük yazarsanız sevinirim sizinle ilerlediğimi bilmek beni daha çok motive edecektir.

Herkese şimdiden huzurlu, sağlıklı ve Allah'a dilediğiniz duaların kabul edildiği bir yıl olmasını diliyorum.