- Aynı iş mi?

Kahkaha atıyorum şu an. Nasıl aynı iş. Hangi porogramları kullanıyormuşum ben

Komedisin.
- Ben hiç kimseyi tongaya düşürecek bir karaktere sahip değilim. Düşmanıma dahi kötülük yapmayı aklımdan bile geçirmem. Ha sen tongaya düşecek kıvamda birisindir, orası senin porroblemin. Ona ben bi şey diyemem.
Bak dostum, bir iş bedavaya yapılıyor diye o iş illa iyi olduğu anlamına gelmez. Ben senin ve bu tarz programları kullananların iyiliği için konuşuyorum. Yoksa bu yola başvurup kapanan kanallar neden umrumda olsun. Kendimi düşünseydim zaten "yapın yapın" mükemmel bir şey" falan derdim. Ben asla program kullanmıyorum. Ne kendim için ne de başka kanallar için. Ben kendi kanalımdan bitiş ekranından hit veriyorum. Ki bu da youtube 'un müsade ettiği bi şey. Bunda hiç bir yanlış yok. Yanlış olan senin o programlarla bedava da olsa bi şeyler yapmaya çalışman. Hani 100-200 TL için bunu yapıyorsan yap. O parayı kazanırsın belki. Ama uzun vadede sonuç : Hüsran
Hayırlı işlerr.
Bırravvo. Aynen katılıyorum. Ben de arkadaşa anlatmaya çalıştım ama anlamayınca da pek zorlamamak lazım. Bu işler uzun vadede KA-ZAN-DIR-MAZZ.
yeni Güncelleme halini yorumlarınızı bekliyorum