Hocam
Ailenle ilgili bir sorunun yoksa evde rahatin yerindeyse veya oldugun sehirden nefret etmiyorsan gerek yok. Bunlardan biri bile seni huzursuz ediyorsa ve gununu etkiliyorsa tasinabilirsin.
Ben gerek yasadigim yerden gerek de aileden olan sorunlardan tasindim. 2016 da 3 k para nakit vardi bir de 1 tane sitem vardi. Orda calistim iyi birine denk geldim sonradan birlikte eve ciktik. 3 senem gecti. Farkli bir hayat oluyor anlatmasi pek mumkun degil. Masrafin cikiyor evet ama sonucta buna da alisman gerek. 50 yasina kadar ailenle kalmayacaksin. Ulkenin durumundan korkma sehir degistirmekle giden para ile ac kalacaksan her turlu ac kalirsin.
Eksileri masraflari artilari rahatsin burasi kisiden kisiye degisir. Rahatlik isine arti yonde katkisi oluyorsa isine yarar. Hayati ogreniyorsun. Farkli insanlar taniyorsun. Gectigimiz yaz ev arkadasim ile otostop tatili yaptik. 30 gun boyunca 15 e yakin sehir gezdik farkli insanlar tanidik. O zaman anladim. Omur boyu bir yerde yasamayacaksin. Belli araliklarla veya yilin belli kisimlarinda oldugun yerden uzaklasacaksin. Bu dediklerimi ben yaptim mutluyum ve memnunum ama yapip mutsuz olan varsa fikirlerini soyleyebilir.