20 Aralık'ta başvuru yaptığım Google News'ten gelen cevap;

Ekibimiz kısa süre önce Google Haberler'in keşfedilebilir kataloğunun bir parçası olması için yayınınızı inceledi. Yayınınızı incelerken, onu keşfedilebilir yapmamızı engelleyen aşağıdaki sorunları fark ettik:

Yayın Kurulumu
Yayınınız için verdiğiniz ad, sitenizdeki adla eşleşmiyor. Lütfen kullanıcıların içeriğinizi kolayca bulabilmesi için bunları inceleyin ve hizalayın
Bölümler
Google Haberler uygulamanızın varlığını RSS veya Atom yayınlarıyla özelleştirin . Uyumlu yayın bölümlerini nasıl ayarlayacağınız ve içeriğinizi Yayıncı Merkezi üzerinden nasıl yeniden göndereceğiniz konusunda lütfen Yardım Merkezimize danışın .
Lütfen bu sorunları çözmek için gerekli adımları atın ve uyumlu bölümlerin nasıl ayarlanacağı ve uyumlu özet akışlarının nasıl oluşturulacağı konusunda Yardım Merkezimize danışın .
Başlamak için şu adresteki yayına erişin: https: // yayıncı merkezi. google.com/publications/CAow_ 4GVCw .

Bekleyen tüm sorunları çözdükten sonra, lütfen içeriğinizi Yayıncı Merkezi aracılığıyla yeniden gönderin .

Ayrıca, benzer sorunlarla karşılaşabilecek ve size daha fazla yardımcı olabilecek diğer yayıncılarla bağlantı kurmak için Google Haberler Forumu'nu ziyaret etmenizi öneririz.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bize bildirin.

Saygılarımla,

Neha

Google Haberler Ekibi

Google Haberler hakkında başka sorularınız varsa, lütfen Yardım Merkezimize danışın veya Google Haberler Yardım Forumumuzdaki diğer yayıncılarla bağlantı kurun

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?