Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı düşünceyi paylaşmamak değil, dusunce ozgurlugu adi altinda bu ulkenin gelisimine dur demek benim gozumde vatan hainliğiyle eşdegerdir. Bu konular da hassasım, kimseye zorbalıkla birseyi dayatmam ancak ne yazikki bu ülkede çok zorbaliklar, haksizliklar, barbarliklar gördük ve ne yazikki yasinizin veya yasamis oldugunuz cevreniz itibariyle bu tur zorluklarla karsilasmadiginizi dusunerek bu yorumu yaptiginizi dusunuyorum. Kibar bir dille söylemesi herseyi soyleyebilecegi anlamina gelmez, söylese de onu kabullenmem gerekmez, birlik beraberlik icerisinde olmasi acisindan ve bolunmemek için katlanirim.

Söylediginiz tum sozleri size iade ediyorum.
Ülkenin gelişimine dur demek arapların arazisine havuz yapılmasına karşı çıkmak mıdır yoksa sürekli yapılan hayali arabalar, hayali uçaklar ve denizaltı lar için ödenek ayrılmasına karşı çıkmak mı? Yoksa tank fabrikasının satılmasına karşı çıkmak mıdır? Bence siz vatan sevginizi masaya yatırın. Vatan sevgisi otobanı onu bunu desteklemek değil katma değerli şeyleri desteklemektir.

Bunlarla uğraşılması yerine fabrika kurulsa daha iyi değil mi diyen birini vatan haini ilan etmek bana göre en büyük vatan hainliğidir.

Gerçi bu vatan haini yaftası ne zaman çıktı, ne zaman ele ayağa düştü hepimizce malum.

İstihdam yaratacak gerçekçi projeler olsun bak nasıl herkes ayakta alkışlıyor?

Son sorum sence bu yerli otomobil prototipi yerine tüm yeni binalara güneş enerjisi zorunlu olsa ve yerli güneş paneli üretim fabrikası kurulsa yerli paneller de vergi teşviği gelse kim karşı çıkar?