Merhaba arkadaşlar, öncelikle sizlere böyle konular ile rahatsızlık verdiğim için özür dilerim, çünkü aramızda yaşadığımız sorunun sizler tarafından sürekli okunması ve sizleri meşgul etmesinin hoş bir durum olmadığını biliyorum. en kısa şekliyle konuyu açma amacım ve son durumdan bahsetmek istiyorum.
Ortaklık ve Banlanma Konusunda:
Öncelikle
@Dalale; nin açtığı ortak arıyorum konusunda 4.000-TL ücret ödeyerek ortak oldum işlere başladık Konuda tahahhüt ettiği gibi her şeyi kendisi yaptı 2 hafta içerisinde kardan 2k ücret aldım, sonrasında programı sattık ve Ömer bana 3K daha ücret yolladı. Yani beni d*landırmadı. Ana paramı verdi fakat hakkım olan geri parayı vermedi. Uygulamayı 18K'ya sattık ancak Ömerin ailevi sorunları olduğunu söylemesi sonrasında kendisinin bana kalan kar payı ve program satış ücretlerinden 6K borcu kaldı, konusunu açtık forumdan banlandı filan.
Aradan geçen süreçte sürekli konuşmaya ve anlaşma yolu arayışına devam ettik ancak orta yolu bir türlü bulamadık, zira benim istediğim senet yapılması idi ancak onun istediği senetsiz ödeme yapılması ve forumdan kendisi hakkında açılan tüm konuların kaldırılması idi. Son olarak Ömer'in kendi teklifi ile işeri yoluna koyduğunu söyledi ve anlaştık.
Neyse fazla uzatmadan şunları söyleyim, en başından beri ne ben ona ne de onun bana küfrü, saygısızlığı olmadı.
Konuyu açma sebebim ömer ile aramızda bir problem kalmadığını beyan etmek ve kendisi sayesinde öyle yada böyle 4000₺ bir yatırım yapıp ve yaptığım yatırımdan kazanç elde ederek bunları almaya başladım. Kendisiyle ödeme takvimi konusunda anlaşma sağladık.
Bizim olayımızla ilgili kendisine bir şey yazmamanızı rica ediyorum çünkü biz onunla aramızda hallettik, hallediyoruz. Yolu açık olsun. Saygılarımla.