Yolunuz açık olsun. Seslendirme çok iyi, içerik de çok iyi ama videoları 7-8 dakikaya bölmek yerine 10 dakikaya bölmek çok daha iyi bir fikir olabilirdi. Youtube algoritması 10 dakika ve üstündeki videoları önerilenlere sokma konusunda daha cömert davranıyor.
Bir diğer konu da görüntüler, büyük ihtimalle telif yediniz veya yiyeceksiniz. Çok önemli medya kuruluşlarının görüntülerini kullanmışsınız, başka gelir modeli düşünmüyorsanız bu şekilde adsense üzerinden gelir elde etmek sizin için çok zor olacaktır.
En son da, kanaldaki diğer videolardan belli ki spor medyası ile bir temas var. Ben de uzun yıllar spor medyasında profesyonel olarak çalıştım, sporu çok sevmeme rağmen bir daha asla o sektörün içine girmek istemiyorum. Spor kelime değeri olarak Youtube'daki en düşük gelir getiren kategorilerden, zaten Türkiye Youtube gelirleri dünya ortalamasının bir hayli gerisinde, spor içeriği üzerinden kazanılacak para hiç değecek gibi değil. Sanırım spor medyasına girmek isteyen kişileri parlatma amacı ile bakıyorsunuz bu projeye.
Merhaba,
Öncelikle vaktinizi ayırıp, izleyip değerlendirmelerde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Önerileriniz için ayrıca teşekkürler, evet daha çok ekip üyelerimizin kişisel gelişimleri konusunda tecrübe ve çalışma deneyimi kazanması amacıyla oluşturulmuş bir proje.
Telif yemedim ama sizce ileride para kazanması açıldığında böyle bir ihtimal gündeme gelecek mi?