Bende bu ay ömürlük lisans alarak WiseCP kullanmaya başladım. WHMCS nin ömürlük lisansı olsa belki tereddüt ederdim ama yerli bir yazılım olmasından dolay destek olmak gerektiğinide düşündüm.
Arayüzü bence gerçekten güzel, özellik olarakda şuan için ihtiyacımı karşılıyor. Eklenti geliştiriciler artarsa çok daha gelişmiş bir hale gelecektir.
Desteklere kısa sürede cevap veriyorlar.

Kullanımda kasa yönetimi kısmı belki biraz geliştirilebilir. Giderler için de kategori olmasını desteğe yazdım dikkate alacaklarını söylediler. Giderleri de kategorilendirirsek analiz yapmada faydası olacak.
Dashboard da süresi yaklaşan hizmetleri görsek iyi olur. Atıyorum 1 ay dan itibaren dashboard a düşmeye başlasa müşteri bilgilendirilir. Sistem sanırım kendi de mail , SMS atıyor ama benim müşterilerin çoğu benim aramamı bekliyor
Web tasarım veya diğer benzer iş kalemleri için teklif yönetimi olabilir. Verdiğimiz teklifleri kayıt ederiz, onaylanırsa sipariş olarak girişi yapılır.
BTK rapor kısmında bayilerin müşterilerinde bayinin bilgisi geçiyor bunu yerine müşterinin bilgisi olsa iyi olurdu. Bunun içinde sanırım bayinin müşteri kaydı yapabilmesi gerekecek.

Şuan için çok memnunum ve tavsiye ederim, geliştikce dahah iyi yerlere gelecek. Uygulama geliştiricileride arttıkca eklenti çeşitliliği artacak ve çok daha iyi yerlere gelecek.