Merhaba!
Ben, 10 yılı aşkın süredir PHP, JavaScript (JS), HTML, CSS, jQuery, Laravel teknolojileri ile web geliştirme hizmeti sunuyorum ve PSD dosyalarını HTML'ye dönüştürme konusunda uzmanım. R10.net başta olmak üzere çeşitli platformlarda birçok başarılı projeye imza attım.
Neden Beni Tercih Etmelisiniz?- Zamanında Teslimat: Verilen tüm işler belirlenen süre içerisinde tamamlanır.
- Müşteri Memnuniyeti: İşlerimi %100 müşteri memnuniyeti garantisi ile sunuyorum.
- Erişilebilirlik: İş süreci boyunca ve sonrasında sorularınız için cep telefonumdan sürekli ulaşabilirsiniz.
- Ödeme Koşulları: İş başlangıcında ücretin yarısını, iş bitiminde ise kalan kısmını alıyorum.
Projelerinizde size nasıl yardımcı olabileceğimi daha fazla öğrenmek için lütfen benimle iletişime geçin.
100%
Gerçek Müşteri Yorumları
Arkadaş ile iki ayrı sitemizdeki ihtiyaçlar ile alakalı çalışıldı.Güvenilir ve meramınızı tek seferde anlayan ve o şekilde yapan işinin ehli birisi.Teşekkür ediyorum...Paranın hayrını gör kardeşim
Arkadaş muhteşem kaliteli işleri, çok kısa sürede ve çok uygun rakamlara yapıyor.
Gerçekten kendisine çok teşekkür ederim.
arkadaşa responsive css işi verildi ve teslim alındı. Gayet Güzel bir çalışma oldu.
Hocam işinde son derece uzman, iş ahlakı son derece iyi ve istenilen tüm özellikleri harfiyen uygulayan birisidir. gözü kapalı iş yapabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum ilgisine, alakasına.
Merhabalar Arkadaşlar
başıma gelenleri isim vererek anlatmak istemiyorum ama 10 gün birisinin peşinden gitttim para verdigim halde vazgeçtim. Aykut hocam allah senden razı olsun işi 1 günden teslim ettin ve tam istedigim gibi oldu.
TAM BİR ÜSTAD İŞİNİZİ ÇOK MUHTEŞEM İSTEDİGİNİZ GİBİ YAPAR.
Aykut hocama Responsive tasarım yaptırttım. Gerçekten işini bilen, profesyonel ve uygun fiyatlı çalışan biri. Beklentilerimin çok üzerinde kaliteli iş yaptı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.
HTML işi yaptırıldı, sağolsun anlayışlı bir kişi işlerimi hızlı bir şekilde halletti. Teşekkür ediyorum.
kendisine iş verildi ve son derece profesyonel şekilde işi teslim etti. tavsiye ederim
kendisi ile çalışma fırsatımız oldu ve gayet güzel işler çıkartan bir arkadaş ellerine sağlık. bundan sonra bol bol çalışacağız inşallah.
Arkadaş ciddi anlamda işinin ehli, acil bir işimiz vardı tahminimizden kısa sürede uygun fiyata halletti.
Arkadaşla çalıştık oldukça kısa sürede kaliteli bir biçimde işimizi teslim etti
İş teslim etti. Gerçekten temiz güzel çalışan bir arkadaş. Tavsiye edilir. Çalışmaya devam edeceğiz.
mutlaka tavsiye ederim, çok anlayışlı ve sabırlı
Arkadaş hiç bir şekilde itiraz etmeyen, ne derseniz fazlası ile yapan, son derece yetenekli ve zamanında iş teslimi yapan nadide kişilerden.
Düşünmeden iş verebilirsiniz. Karşılığını fazlası ile alacaksınız emin olun.
İş teslim etti. Gerçekten temiz güzel çalışan bir arkadaş. Çalışmaya devam edeceğiz.
İş teslim aldım. Gayet başarılı.
Çok teşekkürler. İş mükemmel.
~Aykut arkadaşımıza bir psd to html iş vermiştim, kendisi gayet profesyonel bir şekilde ve zamanında işi yapıp teslim etti. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Tasarım + Döküm işlemi harika eksiksiz bir şekilde halledildi. Tam zamanında

Teşekkürler.
Verdiğimiz ilk işi, eksiksiz ve zamanında teslim aldık. Saolsun tam istediğimiz gibi bir çalışma oldu. Tasarım ve html/css kodlama konularına çok hakim birisi.
özel script yazdirildi çok kısa sürede kaliteli ve istediğim bir şekilde teslim etti teşekkurler
Aykut beye tasarım işi verildi sağolsun 2 3 saat gibi bi sürede 3 html sayfa hazırlayıp teslim etti.
Arkadaşla bir iş için çalıştık gerçekten bilgili ve sabırlı bir insan. Teşekkürler
Tüm sorunlarımı çok hızlı ve çok temiz bir işçilikle çözüyor. Teşekkür ederim.
Alanında uzman ve gerçekten çok kaliteli iş çıkarıyor, şiddetle tavsiye ederim
hızlı ve kaliteli işçilik ile derdimize derman buldu teşekkür ederiz
Aykut hocam çok ilgili, bilgili ve kaliteli bir insan çok yardımcı oldu teşekkür ederim.