bir_tebessum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz partnerine değer veren, yanınızda iken kendisi için elinizden geleni yapan birisisiniz kısacık yazınızdan bunu anlıyorum. Çünkü böyle olmasaydınız "YENİ BİR MACERAYA YELKEN AÇMADAN ÖNCE SİZİ TAMAMEN HAYATINDAN SİLMESİ" kolay olurdu.
Ama anladığım kadarıyla şimdilik kendisini garanti altına almaya çalışıyor. "Hayatımda şuan"seviyorum" dediğim kimse olmadığı için bari bana değer veren biri elimin altında olsun, ihtiyaçlarımı karşılasın, hiç olmadı can sıkıntımı gidersin" modlarıdır bunlar.
Gündüz siz onun yanındayken, onu dinlerken, onun yaşantısında bir yerler edinmeye çalışırken eğleniyor.. Ama akşam olduğunda aslında size değer vermediğini, sevmediğini ya da kendinden emin olmadığını farkediyor.
Bu tür kararsız kişiliklere harcadığınız zaman, sizi bir süre sonra pişman edecektir. Ne demek emin değilim? Zaten bu lakayt tavır ve sözlere istinaden bu gibileri kusura bakmayın sevmeyeceksiniz. Zarar görürsünüz. O nasıl sizi hayatından gelip geçen normal bir meta gibi goruyorsa, siz de kendinizi çok kaptırmadan ya takılın ya da bu saçma duruma son verin. Tavsiyemdir.

@StabilBey; kısa ve öz formülü söylemiş ben de açılımını yaptım..
Her bir kelimesine katılıyorum ancak bu kadar iyi özetlenebilirdi.