Arkadaşlar merhaba,yeni açılacak olan gıda üzerine dükkan için bir mobil oyun düşünüyorum. Açıkcası biraz korkuyorum çünkü google ın ne yapacağı hiç belli olmuyor. Şimdi size oyunun nasıl olacağını anlatayım;
Oyun bir araba yarışı ve ya başka bir tarzda oyun olacak. Her oynadığın da skor yükselecek ve bu skorlara göre bizden ya bedava yemek yiyecek ya da indirim kazanacak. Oyunun açıklama kısmın da ve ya yorumların da hiç bir şekilde bedava yemek yok para kazan gibi şeyler olmayacak. Zaten bulunduğumuz bölge için olacak. Bir broşür ve site tasarlanacak. Her pakete gittiğimiz de bu broşürlerden vereceğiz ve broşürde site adresimiz olacak. Bu sitede oyundan nasıl indirim kazanacaklarını ve nasıl bedava yemek yiyeceklerini anlatacağız. Oyun ile hiç bir bağlantısı bulunmayacak tabii ki bu sitenin. Hiç bir şekilde belirtme yapılmayacak. Zaten reklamlara tıklama vb de olmayacak. Yok reklama tıkla şu puanı al vb gibi. Sizce bu tarz bir mobil oyun admob tarafından ceza alır mı ? Ödüllü video olarak unity ads koymayı düşünüyorum. Ancak banner ya da geçiş reklamlarını google dan planladık. Eğer unity nin geçiş reklamları ya da banner var ise onunla da çalışabiliriz. Bu tarz reklamlar da illa ki 3 5 tıklanma olur açıkcası tıklanmadan da para kazanmayı planlıyorum. Ancak hiç bir zorlama vb olmayacak tabii ki. Sizce ne yapmam gerek ? Ve bu oyun sizce gerekli mi ?
Aslında bütçe konusu planlarsak güzel bir sistem olabilir. Çünkü insanların en çok ihtiyaç duydukları şey yiyecek ve bunu indirimli ve ya bedava yapmak için çabalıyoruz. Fikirleriniz bizim için çok önemlidir.
Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım..