Sizi burada görmek güzel ve şaşırtıcı bu kategoride oyun geliştiricisi arkadaşlara en doğru yolu gösterebilecek kişilerden biri olduğunuzu düşünüyorum
Bilmeyen arkadaşlar için çok yakın tarihlerde US Top Chartsa 1 numaraları gören ve Türkiyenin en dinamik oyun girişimi stüdyolarından birinde yer almış değerli bir insandır kendisi
iyi forumlar
Teşekkürler, pek aktif olamıyoruz doğrusu zamansızlıktan. Tabi, sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırız.
İyi forumlar.
Merhaba mesajınız için teşekkür ederim efendim. Geliştirici değilim aylık 1-2k ek gelir elde etmek istiyorum o kadar.Sadece fikir var. Ne tavsiye edersiniz
Geliştirici değilseniz sıfırdan bir oyun yazmak size çok pahalıya mal olabilir. Sadece geliştirme kısmından söz etmiyorum, bunun bir de reklam kısmı var. Yoksa yaptığınız yatırım boşa gidebilir. 1-2k lık gelir için bile biraz yüklü bir reklam yatırım gerekebilir. Şuan reklamlara ciddi rakamlar harcanıyor çünkü. Bu durumda sizin organik gösterim şansınız çok çok düşüyor. Arkadaş yapılmış klon oyunlardan söz etmiş. Oyunda değişiklikler yaparak yayınlamanız mümkün. Ama biraz dikkat çekici farklar yaratmalısınız hem aslını andıracak ama sizin oyununuza özgü tema,mekanik vs. barındırmalı. Sonrası ise dediğim gibi reklam. Daha önce organik olarak 150k ya yakın ücretler kazanmış arkadaşlar dahi organik olarak ilerlemenin imkansıza yakın hale geldiğini dile getiriyorlar. Çünkü şuan reklama harcanan rakamlar, milyon dolarları bulmuş durumda.