Bunu şuan açıkçası bende merak ediyorum. Konuyu biraz eski olmasına rağmen uyandırmış olayım. Malumunuz son günlerde pinterest bir çok arkadaşın hesablarını banladı. Geçen hafta önce adsense hesabım kısıtlanmıştı neyse ki sınırlamam kalktı. Sınırlama esnasında po ve wa ları deaktif edip domainleri askıya almıştım. Şimdi hesapları yeniden aktif ederken bir hesap pin atmayınca maili kontrol ettiğimde
Arkadaşın aldığı mailin aynısını aldım ki beklenen bir mail di ki çok şaşırmadım.
Aşağıdaki şekilde hocam;
We wanted to let you know we suspended your Pinterest account because of some activity we believe goes against our spam policies.
On Pinterest, spam includes saving lots of unwanted or repetitive stuff, trying to game our systems, or posting fraudulent, deceptive or unsolicited commercial messages. We block spam like this because it creates a bad experience for other people on Pinterest.
If you think we made a mistake, please click this link, and we will review your account within 48 hours.
Please note that the link above will expire after 7 days.
The Pinterest Team
İkincisine mail dahi gelmedi
Daha sonra iletişime geçtim;
Merhaba,
Kabul Edilebilir Kullanım Politikamızı ihlal eden spam hareketleri tespit ettiğimiz için hesabınızı askıya aldık.
*********** ve aldatıcı tüm içerikleri spam olarak kabul ederiz. Büyük miktarlarda istenmeyen veya tekrarlanan Pinler kaydetmek, yorumlarda/açıklamalarda istenmeyen ticari mesajlar paylaşmak veya görüntülemeleri/Pinleri/yorumları ya da diğer ölçümleri yapay olarak etkilemeye çalışmak yasaktır. Ne yazık ki hesabınızı yeniden etkinleştirmeyeceğiz.
Teşekkürler,
Cezar
Fakat mailde yer alan itiraz etme kısmına kafam takıldı. Konuya hakim olupta itiraz edilince açılma şanşı acaba % kaç?
İtiraz olunca askıya alınan hesapları açıyorlar mı peki ?
arkadaşın sorduğu soruya cevap veren olmayınca belki konuyu deneyimleyen biri çıkıp yazar diye düşündüm? Saygılar...