1 Saatte 100-150'pine sorunla karşılaşmadıysanız iyiymiş hocam. Bir ara deneme amaçlı bende elle yüklemiştim. 3 Repin vardı 5 tanede elle yüklemiştim (link falan yok sadece resim yükleme resimlerde benim kendi çektiğim resimlerdi) 3. saatte hesabı kapatmışlardı. İtiraz ettim spam yanıltıcı içerik diye reddettiler tekrar itiraz ettim hata olmuş deyip hesabı açtılar. Bazen işin suyunu çıkarıyorlar
herhangi bi site onayı vs olmadığından olabilir. benim hesapta sitem de onaylı ve hesaba girişim de facebook tan bağlı ( gerçi bunu 2 gün önce aktif ettim onun öncesinde de sorun olmamıştı ). hesap içerisinde çok fazla zaman geçirdiğim için arkasında iz bırakıyodur. manuel şekilde işlem yapıldığına dair. malum, botla çalışan hesaplar hep sabit bi şekilde benzer şeyleri yapar ama bi hesapta manuel zaman geçiriyorsanız bunun farkı barizdir. spamla manueli algılamak için bu mantığı kullanıyor olabilirler. içinde vakit geçirilen hesapların spam olacağını düşünmediklerinden onları serbest bırakıyolardır o hesap da dilediği gibi pin atıyodur eliyle. normalde 150 yi aşmamayı düşünüyodum aslında ama api ile günde binlerce pin atanları duyunca, onları kapatmayanlar manuel yükleme yapana hiç karışmaz diye düşünüyorum ve sayıyı artırmayı düşünüyorum açıkçası.