oto bi şekilde farklı ip lerden günde sadece 8-10 pin atılan hesaplar bile patlıyorsa olay muhtemelen spam algoritmasını geliştirmeleriyle ilgili. bunu yapmanızı sağlayan programları çözmüşlerdir ve bi süre sonra radara takıldıkları için direkt engelliyolardır zira yaklaşık 1 aydır manuel bi şekilde pin atıyorum tek hesabıma. site üzerinden kaydet ile değil tek tek elle yüklüyorum pinterest üzerinden. yükleme yaptığımda da ortalama 100-150 pin yüklüyorum 1 saat içerisinde. hiç bi sorunla karşılaşmadım henüz. 1300 e yakın pin oldu hesapta, rich pin aktif shadow ban vs yok. sanırım ip den ziyade spam yapılan pinterest automatic vb. eklentilerle alakalı bi sorun sizlerin yaşadığı. onları çözmüş olmaları muhtemel. sorunsuz bi şekilde spam ile pinlemeyi sürdürenler muhtemelen farklı bi sistem ile pinleme yapıyodur henüz çözülmemiş. ha " ben pa ile yükleme yapıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım henüz " diyen varsa işte onlarla oturup konuşmanız gerek neyi farklı yapıyolar diye. kolay gelsin.
1 Saatte 100-150'pine sorunla karşılaşmadıysanız iyiymiş hocam. Bir ara deneme amaçlı bende elle yüklemiştim. 3 Repin vardı 5 tanede elle yüklemiştim (link falan yok sadece resim yükleme resimlerde benim kendi çektiğim resimlerdi) 3. saatte hesabı kapatmışlardı. İtiraz ettim spam yanıltıcı içerik diye reddettiler tekrar itiraz ettim hata olmuş deyip hesabı açtılar. Bazen işin suyunu çıkarıyorlar