Abi, ufukta evlilik veya böyle bir ihtimal var mı? İşin içine o durum girerse planların baştan aşağı değişebilir. Kendini tek düşünerek planlıyorsun anladığım kadarıyla. Profilde yaşım yazıyor, evlenen yaşıtlarım var. Bana da çok uzak geliyor ama belli de olmuyor bu iş.
Evlilik işi sonsuza kadar rafa kalktı. 3 yıldır evleneceğim kişiyle görüşmüyorum, daha doğrusu kendisi birkaç ayda bir sms atıyor, yalandan cevap yazarsam o kadar.
Sonsuza kadar diyorum ama 10 yılda bir insanın kafa yapısı baştan aşağı değişiyor bu konularda. Ama 10 yıldan önce olmayacağı için, planlar daha kısa süre ve etkilemiyor.
Tek tabancayım, ortam sessiz olacak olacak ama idare edeceğiz, yoksa yıllarca kira öde dur elde var sıfır.
Kararlarını kendin verirsin sonuçta dönüm noktan yanlış birşey söylememek için birşey diyemem eğer karar verirde hobi bahçesi alıp taşınırsan uzun vadede konteyner kullanışlı değil konteyner değilde prefabrik evi değerlendir konteyner kışın soğuk yazın sıcak olur,
Konteyner yapan yer isteğe göre düzenliyormuş. Yalıtım durumunu ona göre yaptıracağım. Prefabrik deyince işin rengi değişiyor, izinler ıvırlar zıvırlar önemli. Bahçe sahipleri ile de papaz olma durumu olabilir. Konteyner ise dişini sıkarsan sonra al götür, sorun olsun kaldır, tekerli şase yap al taşı, Kemal Sunal misali...

Öğrenci evine çıksam daha konforlu olacağını pek düşünemiyorum... Ve her ay harcadığım çöpe gidecek, elimde birşey olamıyor. Prefabrik olayını villa zamanı düşünüyorum, 2 katlı. Daha uyguna gelebilir. Ama şimdilik hobi bahçesinde zor...
Prebafrik ev işi hayat değil yine 4 duvar olacak
Öğrenci evini düşünüyorum da, tek odam olacak. Kimin girip çıktığı belli değil. Her ay çöpe para yatıracağım... Ne için? Hayatta kalmak için... Konteyner daha yaşanılır geliyor bu yüzden, en azından kendime yatırım olur birkaç yıl sonra elimde birşeyler olur.