Dediğinizi tam olarak anlıyorum, firmanın kusuru da yok. Ama daha önce benzer durumda kalan iki domainimin erişimi devam etmişti. Burada itiraz ettiğim şey firmanın bir kaybı olmayacağı durumda bana kayıp yaşatması. Yani dnsnin x olması veya y olması birşey değiştirmiyor firma için, benim için değiştiriyor. Örneğin sizden tema aldık 1 yıllığına. Son günde haftasonuna denk geldi parayı gönderdik pazartesi yenilenecek siz de bunu görüyorsunuz hesabınızdan (eminsiniz yani ödeme yapıldığından). Temayı kilitlemenin kime ne faydası var? otomatik olarak premium özellikler durdurulsa bile müşteri size bu durumu yazsa yapabileceğim bir şey yok der misiniz?
Bizim süreli bir satışımız yok ama varsayalım ki öyle oldu, burada satıcı yani ana kaydedici biz oluruz ve dediğiniz gibi 2 gün idare etsek hiçbi sıkıntı olmaz. (Bizde hesabımıza para geçmeden hiçbir lisansı aktive etmiyoruz, bu tarz kararlar kötü tecrübelerle alınıyor)
Ama natro ana kaydedici değil, sadece bayi (premium bayi), domainler 2-3 gün uzatılamaz, en az 1 sene uzatılır. (domain düştüğü anda onların belirlediği dns e yönlenmesi veya onların belirlediği özel sayfanın görünmesinin sebebi onların bayi olmasıdır)
Transfer sürecindeki domaine müdehale edilemez. Belkide dediğiniz gibi birkaç gün idare etme yetkileri vardır ancak bu seferde bu engele takılıyordur (düşen domainin otomatik dns alması işlemi buna dahil değil).
Benim görüşüm bu yönde.