Arkadaşlar Malware taratıldı temizletildi. Youtube'da anlatılan kayıt defteri müdahalesi yapıldı. Sorun hala devam etmekte. Bilgisayarda şu an korsan yazılım yok. İnanın bu sorunun çözümü hiçbir yerde yok. Güncelleme: SİSTEM KESİNTİLERİ %98,5 CPU KULLANIYOR

hashus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam windows orijinal. Başka uygulamalar crackli ondan sanırım.

[/url]

hocam uygulamayı denedim 7 tane buldu karantinaya aldı. Ana combofix'in sitesinde önerilen bir uygulamayı denedim 14 tane buldu.
furkanakman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisayarınızla sanal para kazım işlemi yapıyorlar. Aşağıda önerdiğim yazılım bu konuda çok başarılıdır.

https://www.malwarebytes.com/
arkadaşlar malware tarattım. "benim pcme malware" giremez şeklinde kendine güvenen biriydim ama bir sürü çıktı. şimdi sağlam bir malware uygulaması arıyorum
bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen driverda yapabiliyor. Eski bir sistemde örneğin wifi driverini güncellediğimde cpu yüzde yüze vuruyordu. Eskisine döndüğümde düzelmişti. Ek bilgi olsun diye dedim eğer virüs vs yoksa.
lazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkaplanda mining yapan bir program çalışıyordur. Programın özelliği de siz görev yöneticisini açana kadar %100, açtıktan sonra %10 'lara iner. Tahminen program kendini gizliyor. Combofix yada malwarebytes ile taratın.
weq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar malware taratıldı temizletildi. Youtube'da anlatılan kayıt defteri müdahalesi yapıldı. Sorun hala devam etmekte. Bilgisayarda şu an korsan yazılım yok. Inanın bu sorunun çözümü hiçbir yerde yok. Güncelleme: Sistem kesintileri %98,5 cpu kullaniyor
sistem kesintileri %98,5 cpu kullaniyor arkadaşlar