ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda register firmasının bir suçu yok. Bunu natro dan değilde direkt resellerclub danda almış olsanız böyle olurdu.

Siz domaini bitmesine 3 gün kala transfer etmişsiniz, transfer 7 gün sürüyor ve arada 4 gün boşluk var. Yani sizin domaininiz 4 gün boyunca erişilemez olacak. Buraya kadar prosedür doğru, sizin kafanızı karıştıran "o 4 günlük sürede dns ler neden değişip yenileme sayfası çıktı". Onunda mantığı basit, orada manuel bir işlem yok kayıt eden firma düşen domain nereye yönlenecekse bunun için bir ayar yapar ve domain düşünce oraya yönlenir.

Burada natronun hizmetini övmüyorum veya eleştirmiyorum bu işin prosedürü bu, "natronun domaini 4 gün uzatma yetkisi yok" yani sizi 4 gün idare edemez yada o 4 gün için o domaine ayrı dns giremez.
Dediğinizi tam olarak anlıyorum, firmanın kusuru da yok. Ama daha önce benzer durumda kalan iki domainimin erişimi devam etmişti. Burada itiraz ettiğim şey firmanın bir kaybı olmayacağı durumda bana kayıp yaşatması. Yani dnsnin x olması veya y olması birşey değiştirmiyor firma için, benim için değiştiriyor. Örneğin sizden tema aldık 1 yıllığına. Son günde haftasonuna denk geldi parayı gönderdik pazartesi yenilenecek siz de bunu görüyorsunuz hesabınızdan (eminsiniz yani ödeme yapıldığından). Temayı kilitlemenin kime ne faydası var? otomatik olarak premium özellikler durdurulsa bile müşteri size bu durumu yazsa yapabileceğim bir şey yok der misiniz?