Trade diye kasan, rahatsız eden adama kesinlikle trade vermem.
Sonra ticaret de yapmam.
Yeni üye olanlar ticaret için üye oluyorlar ve burayı gittigidiyor gibi pazar yeri sanıyorlar galiba.
Burası bir forum. Her ticarete itrade verme zorunluluğu yok.
Sana paranı tam olarak verdiysem sorun yok beni trade peşinde koşarak rahatsız edersen seninle bir daha çalışmam.
Trade için müşterilerinizi taciz ederken trade kazanıp müşteri kaybedebileceğinizi unutmayın.

Bir tek sizden mi bir şey alıyor insanlar? Her gün internet üzerinden tonla alışveriş yapıyorum.
Her biri için trade, yemek sepetinden söylediğim 3 öğün yemek için puan yorum, n11, gittigidiyor siparişlerim için satıcıya puan yorum vs...
Vakit diye bir şey var.
Ancak beklediğimden özel ilgi gösteren olursa, beklediğimin üzerinde memnuniyet yaşarsam trade veririm, ya da ticaret 500-1000 liranın üzerindeyse.
Her ticaret için insanları bunaltmayın.
Sabırlı olun. İşinizi gerçekten itrade hakedecek kadar iyi yapıyorsanız itradeler gelir.

13 senedir forumdayın 1 aylık üyelerden az itraderım var.
Bu forumda yaptığım ticaret itraderımdaki kadar mı demek?
Yani bu itrader meselesine bu kadar takılmayın.
Benim 30 itraderım var, ama 2 aylık üye 100 itraderı da olsa bana benim itraderım çok önce ödeme diyemez.
Itradera bu kadar takılmayın. Önemli olan itrader sayınız değil forum yaşınız.
Forum yaşınız ilerledikçe hem itrader gelir, hem de 3 senelik üyenin 100 itraderı, 3 aylık üyenin 300 itraderından değerlidir.