Hesaplar ilk açılış sırasında shadow yemiyor ve kullanırken shadow yiyorsa bunun sebebi pinterest automatic kullananlar için diyorum sunucu ipsidir. Biraz açmak gerekirse eğer api ile pinliyorsanız aynı ip adresinden 10000 hesap bile çalıştırabilirsiniz. Pinterest automatic gibi session, cookie yöntemleri ile pinleyem yazılımlar kullanıyorsanız tek ip adresine max 2 site kurmalısınız burada proxy kullanıyorum diyenler olacak proxy net çözüm değil en iyi çözüm bir google cloud hesabı alıp tüm sublarınız için birer sunucu açmak ve subları google clouda yönlendirmektir. Bu sayede her sub farklı ip adreslerinde barınacağı için shadow yemeyeceksiniz %100 kesin çözüm.
Bazı şeyleri yanlış biliyorsunuz. Madde madde yazayım..
1-Hesaplar ilk açıldığında shadow olmuyorsa birdaha shadow yemeyecek gibi düşünüyorsunuz yanlış.
2-Hesaplara sürekli giriş yapmak shadow riskini artırıyor diye düşünüyorsunuz yanlış.
3-Tüm sorunları hesaplara bağlıyosunuz yanlış örneğin domain ban yediniz veya hesap komple kapandı belki telif yediniz belki zaten bir domaine çok fazla sub kurdunuz bunları olması gayet normal.
4-com,net,org domain kullanıyorum Shadow'a yakalanmamam lazım diye düşünüyorsunuz yanlış. Site,online,store,xyz uzantılarını kullanan birçok kişi var.