Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olduğu gibi satamazsınız diyor zaten yani ham hali ile satamazsınız ben reskin yapıp satış yapacağım ayrıca izin vermeyen yapımcılar zaten extented lisansı devre dışı bırakıp sadece regular lisans veriyorlar buna örnek uygulama ve oyun gösterebiliri.

sizin söylediğiniz olan regular lisans yani tek kullanımlık lisanlar ve bu lisanslara sahip hesaplar için geçerli benim hesap ve ürünlerim extented lisansa sahip. bunun için 2 yetkili moddan da onay aldım ben
O zaman konunuzu açarsınız, modlardan onaylarınızı eklersiniz. Bilen kişiler bu hatayı gösterir, modlar yanlışlık olmuş der konuyu kapatır. Extended license kapatma diye bir şey yok, bahsettiğiniz kategorilerde extended license yok. Ham hali falan diye bir şey yok, olay şundan ibaret: eğer siz bir hosting yönetim sistemi yazıp satmak istiyorsanız ve CodeCanyon üzerindeki bir ödeme sistemini kendi sisteminize entegre etmek istiyorsanız, extended license almanız gerekli. Ödeme sistemini extended alıp rengini değiştirip bu benim yeni ürünüm diye satamazsınız. Bu durum CodeCanyon kuralları ile sabit, geri kalanı önemsiz. Modlardan izin alıp burada satışını yaparsanız da bu durum değişmez. Buna izin verenler suç ortağınız olmuş olur yalnızca.