bybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nereden araştırdınız bilmiyorum ama bu sorularınızın cevabı zaten CodeCanyon üzerinde yazılı ve benim dediğim gibi. İngilizceniz var ise okuyun;

Ürünü olduğu gibi satamazsiniz, ürünü kullanarak oluşturduğunuz yeni bir ürünü satabilirsiniz ya da ürün sahibinin iznine göre yeniden satışını yapabilir ya da müşterilerinize sağlayabilirsiniz. Müşteri kısmına izin vermeyen daha görmedim çünkü onlar için ciddi karlı bir iş ancak sizin istediğiniz re-distribute olarak geçen duruma izin vermiyorlar.

https://codecanyon.net/licenses/faq

Multiusage

No. The Extended License is still limited to a single end product, but you can re-sell that product. The few exceptions are images from PhotoDune, and Tools (which allow multiple use and have their own license). Additionally our SFX and Video Media Licenses offer a multi-use option. See "Permitted Multi-Use" FAQ section for more details.

Can I redistribute an item?

No. You can't license items and then make them available to others 'as-is' (that is, as a stand-alone item or as stock), regardless of which license you purchase.
olduğu gibi satamazsınız diyor zaten yani ham hali ile satamazsınız ben reskin yapıp satış yapacağım ayrıca izin vermeyen yapımcılar zaten extented lisansı devre dışı bırakıp sadece regular lisans veriyorlar buna örnek uygulama ve oyun gösterebiliri.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu mod arkadaşlara sormuştum.
Codecanyon üzerinden herhangi bir hesap satışı gibi şeyler yasak demişti.
Yani sizin için de geçerli.
@Hagiwhat; hoca söylemişti.
sizin söylediğiniz olan regular lisans yani tek kullanımlık lisanlar ve bu lisanslara sahip hesaplar için geçerli benim hesap ve ürünlerim extented lisansa sahip. bunun için 2 yetkili moddan da onay aldım ben