mizahi bir dille görüş bildirmek ayrı yönetime laf söylemek ayrı bunu algılayacak bilinçteyiz 18 yıldır bu sektördeyim neyin ne olduğunu iyi bilirim
biz açılan sikayet konularında birkaç kişiyi inceledik teamviewer ile bağlandık adamlar formül bulmuşlar kupon alıyorlar sürekli milyar dolarlık şirket sizin değil ve kupon dağıtan da siz değilseniz bizce sorun yok fakat çalıntı kart o bu şu gibi illegal isler varsa bildirirsiniz gerekli cezayı alırlar maxiqeyik e gerek yok yönetimsel konular hassas dikkat etmelisiniz.
Eğer yönetime laf söylemiş gibi anlaşılmışsam özür dilerim. Forum bana ait değil, Facebook da bana ait değil, eğer onlar bu işlerin peşine düşmüyorsa, forum için de bir sorun yok ise problem yok. Ben rahatsız olduğum konuyu mizahi bir dille anlatmak istedim, gereken cevabı da aldım teşekkür ederim 😊
Ek olarak yukarıda belirttiğiniz gibi ban gerektirecek bir hatam olduysa karar sizin, yapacak bir şey yok. Size burada lütfen banlanmayayım diyemem, kula kulluk etmiş olurum, rızkı veren Hüdadır...