1) Ben kimseyi hedef göstererek şu veya bu yapıyor demedim. Facebook kategorisi ve Facebook & Reklam Alım Satım kategorisinde bu tarz çok fazla konu var.
2) Nasıl bu kadar emin olabiliyorum onu cevaplayayım. Mesela siz durduk yere neden XX veya XXX tutarlarda daha önce reklam çıkılmış veya çıkılmamış Facebook hesabı alırsınız ? Ya da neden Faturalandırma düzeyi X tutarda olan hesaplar alır / satar veya ararsınız ?
Ben burada kimseye hakaret etmedim, kimseyi de hedef olarak göstermedim. Eğer yazdıklarım arasında böyle bir şey görüyorsanız, Şu kişi yapıyor hala yönetim bir şey yapmıyor vah vah demişsem tamam doğru söylüyorsunuz özür dilerim diyeceğim.
Forumda dönen bu hesap ticaretinin Tek bir kişiyi inceleyerek iyi niyetle yapıldığını düşünüyorsanız saygı duyarım.
Zira Facebook da, bu kuponları kimseye forumlarda konu açıp indirimli reklam çıkılır diye ticaret yapsın diyerek dağıtmıyor...
Ben bir üye olarak burada mizahi bir dille görüş bildiriyorum sadece. Neden bu kadar sert çıkış yaptığınızı anlamadım.
mizahi bir dille görüş bildirmek ayrı yönetime laf söylemek ayrı bunu algılayacak bilinçteyiz 18 yıldır bu sektördeyim neyin ne olduğunu iyi bilirim
biz açılan sikayet konularında birkaç kişiyi inceledik teamviewer ile bağlandık adamlar formül bulmuşlar kupon alıyorlar sürekli milyar dolarlık şirket sizin değil ve kupon dağıtan da siz değilseniz bizce sorun yok fakat çalıntı kart o bu şu gibi illegal isler varsa bildirirsiniz gerekli cezayı alırlar maxiqeyik e gerek yok yönetimsel konular hassas dikkat etmelisiniz.