Yanlış anlaşılma olmasın ama bu olaya ben pek inanmıyorum. 10 yıldır her yıl yerli otomobil çıkıyor diye haberler çıkıyor. Bu son olayda iyi bir çalışma ile yola çıkılmış siyaset bir yandan iş adamları bir yandan bu sayede ses getirmesi gayet güzel bir reklam çalışması. Bu projenin tamamlanması çok zor. 1 yıl içinde fabrika kurmak kolay değil. Kursanda o bataryaları üretmek(biz üretiyorsak) çok zor. Kaldı ki, evde avm de iş yerlerinde gerekli şarj istasyonları olmadığı için boş görüyorum bu projeyi. Ayrıca bir de teknik servis olayı var.. Araba arızalanması halinde bunun mecbur o ilde atıyorum van da bir yetkili servisi olması gerek devlet tarafından kontrol edilen. Ki bu da 81 ilde olması demek 1 2 yılda çok ama çok zor. Bu projenin bu kadar abartılmasının tek sebebi gelişen teknoloji ile göz boyayarak ürün tanıtmak. Kafamın bir tarafında da oy toplama malzemesi gibi geliyor. Bu işe teknik açıdan bakmak gerek bölümünü okumuş, dünyaca değerli projelerde yer almış biri gözü ile bakınca daha çok imkansızlıklar çıkıyor. Neyse umarım bu proje 2022 de tamamlanır yola çıkar ve düşüncelerim yıkılır..