Merhaba, WordPress için bir sayfa oluşturucu yaptırmak istiyorum. Bunu temaya entegre edeceğim. O yüzden bir eklenti olarak geliştirilmeyecektir. Kısaca anlatayım size nasıl bir şey istediğimi:

Sayfa oluşturucu yeni sayfa kısmına girdiğim zaman bir checkbox ile aktif veya pasif olarak ayarlanmalı.
Aktif olduğunda temada olan modüller listelenmeli ve seçilen modül listenin en sonuna eklenmeli. Eklenen modüllerin birtakım özellikleri olacak. Bunun için text, select, checkbox gibi giriş etiketleri kullanılacak.
Kod temiz ve anlaşılabilir olmalı.
Modülleri ben kendim ekleyeceğim. O yüzden class yapısında bir şey yaptırmak istiyorum.
Örnek vermek gerekirse modüllere ait class Moduls ise, ben modül oluştururken buradan yeni bir obje oluşturarak girdiğim değerler ile modülü ekleyebilmeliyim.
Bir modulü ben kullanıcı tarafında hangi sayfaya eklediysem o sayfada gösterilmeli sadece.

İş için lütfen bütçe sormayın, ederi neyse fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Son olarak, işi yapamayacaklar, yapabilecek olup zaman ayıramayacaklar yazarak lütfen zamanımı çalmasın.

Yaptırmak istediğim işin videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=oU2m-0-2CsA