basicgoods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hem bütçe yok diyorsun hem ikea diyorsun😀😀
neyse hayırlı olsun tekrar
Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende zabıt katibiyim. İşle alakalı bir sorun olduğunda ulaşabilirsin. Hayırlı olsun
antalyadamısınız hocam teşekkür ederim şimdiden

Rymelhone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun, Antalya küçükte olsa Avrupa standartlarını yakından hissedebileceğin bir şehir.Özellikle yazın turistlerin gelmesiyle daha da şenleniyor. Özellikle Lara,Konyaaltı bölgeleri güzel ve fakat pahalı. Bol bol avm vardır. Antalya Adliyesinin karşısında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi , yan tarafta da üniversite bulunuyor. Otobüsle 5-10 dakika da gidebileceğin 2-3 tane Avm mevcut.
Adliye yakınlarında , Meltem,Yıldız Mahallesi,Soğuksu,Kültür,Gülveren benim bildiğim yerler. Meltem bölgesindeki evler genellikle 3+1 büyük oluyor. 2+1 olanlar da mevcut fakat öğrenciler tarafından tutulmuştur.Meltem tarafının ilerisinde Yıldız Mahallesi , arka taraflara doğru Soğuksu diye gidiyor. Kültür ve Gülveren ise Adliyenin karşı tarafı üniversitenin arka taraflarında.Tek kalacaksan bu bölgeleri tercih edebilirsin. Fiyatları daha uygundu.Şuan nasıl pek bilmiyorum. Öğrenci sayısı da bir hayli fazladır. Kültür ve Gülveren taraflarında ev bakacaksan aklında bulunsun, tutmadan önce internet alt yapısı ve boşta port olup olmadığını telekomdan öğren , daha sonra internetsiz kalabilirsin.
hocam çok detaylı kıymetli bilgiler vermişsin. internet superbox kullanırım portla falan uğraşmam çok sağol faydalanacağım yazdıklarınızdan

altamore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun ben de akdeniz ünv. de iletişim okudum. radyo tv sinema. keşke fırsatım olsa da antalyada yaşayabilsem diyorum, öyle güzel bi yer bence

bi sorum olacak kpss puanı ile mi başvurmuştun yoksa direk gidip "iş için başvurmaya geldim hacıt" mı dedin
kpss ile hocam ) inşallah gönlünüze göre olur