Merhaba arkadaşlar, evet yanlış duymadınız istediğiniz Site / Firma, sektör farketmeksizin %50 indirimle dol**ndırılır.

Örneğin Facebook’un forumda bir üyeliği olmadığı ve konuları takip etmediği için dol**ndırmakta bir sorun yoktur. %50 indirimli olarak yeni reklam hesapları ile sürekli faturalandırma düzeyine kadar reklamlarınız ücretsiz ve sınırsız bir şekilde çıkılır.

Örnek veriyorum faturalandırma düzeyi 150 lira ise, herhangi bir ödeme yapmadan bu miktara kadar reklam çıkılıp, yeni reklam hesaplarıyla bu iş sınırsız bir eğlenceye dönüşebilir. 5000 liralık reklam mı çıkacaksınız ? Hiç problem değil, 2500 lira ödeyin biz sizin yerinize bu firmayı tokatlayalım.

Üstelik kaybedeceğiniz her sevap, kazanacağınız her günah bize ait !

Forumdaki arkadaşların işletmesine yönelik böyle işlemler yapmıyoruz, görüp şikayet edebilirler. Ancak Facebook için bu geçerli değildir, nasıl olsa foruma girip konuları takip etmiyor, şikayet etme ihtimali yok.

Zaten büyük şirketleri dol**ndırmakta günah değil diye düşünüyorum.