Biz bu forumda 1000 TL bütçe ile cloudflare yazdırmak isteyen ve 1000 TL'ye yazacak yazılımcı bulamayıp tüm yazılımcıları kötüleyen insanlar gördük...
Buradaki amaç kullanıcıyı 15 yıl boyunca hep geliştirilmiş kaynağı bol projeye yönlendirmek.
Yoksa
Script Satış kategorisine yönlendirip ne olduğu belirsiz projeleride satın almasını önerebilirdik, tabi geliştirme ve destek ne kadar olurdu bilemeyiz.
Yada bizde 20 yıllık tecrübemizle ufak tefek bişiler yazıp çıkarabiliriz
Valla hocam, senin gibi 9-10 yıl değil, hepi topu 3 senedir bu platforma ara sıra bakıyorum. Eşimin grafik tasarım üzerine bir hesabı var. Onun hesaptan 1-2 iş aldım, istediğim fiyatlara da aldım. Ancak dediğin konuda çok haklısın, sen 9 senede ben 3 senede ne işlere olmayacak bütçeler söyleyen kişiler gördüm, kötüleyen, projeyi yarım bırakıp kaçan, yapması gereken her şeyi üstüme yıkan ve de bunun için benden talep eden (evet doğru okudun, kendi yapması gereken işi de bana yaptırıp bir de bunun için benden para talep eden) vs vs vs...
Tamam ben sektörde bunlar gibisine çok denk geldim de, bunlarla uğraşan ayrı bir takım vardı her zaman. İnan kendin uğraşında tabiri caizse dumurdan dumura uğruyorsun...

Noluyo *** moduna falan geçiyor insan.
Ben bu kadar sene bunlarla uğraşmak için mi okudum, bunlar gibiler için mi emek verdim oluyorsun ama yapacak bir şey yok işte.
Söyleyebileceğim tek bir şey var o da KADER...
Türkiye'de yazılımın kıymeti maalesef bilinmiyor.
@Minaj; hocam hakkını helal et, biraz kirlettik konuyu.